Home Lada frigorifica second hand
Lada frigorifica second hand
Lada frigorifica second hand PDF Imprimare Email
Lada frigorifica second hand
Scris de madalina   
Joi, 05 August 2010 12:00
Ca si la alte produse categoria de lada frigorifica second hand este la mare cautare in urma declinului economic din Romania ultimului an. Multi oameni aleg sa-si cumpere o lada frigorifica second hand pentru ca nu au resursele financiare necesare la acel moment pentru a-si achizitiona una noua. Cei mai putini sunt cei care au cautat prin magazine dar nu au gasit nimic pe placul lor si prefera sa cumpere o lada frigorifica second hand dar apartinand unei firme cunoscute. In ultima categorie intra cei care au nevoie urgent de un astfel de aparat si-l cumpara de la cunostinte, considerand ca nu este o investitie serioasa si n-o vor folosi decat in vacante, deci doar cateva saptamani pe an.

Inainte de a opta pentru aceasta solutie, este bine sa va asigurati ca ati cautat prin majoritatea magazinelor de profil. In perioada sezonului cald, cand temperaturile cresc, lazile frigorifice sunt la mare cautare. Tocmai din acest motiv magazinele va prezinta promotii tentante cu produse la pret mai scazut decat in restul anului. Cateva ore de cautat si o suma mica de bani in plus pot face diferenta de calitate. E mult mai bine sa va cumparati o lada frigorifica noua decat o lada frigorifica second hand. Motivul este unul cat se poate de elementar: nimeni nu renunta la un produs bun decat daca are un anumit defect. Foarte putini sunt cei care le vand (lada frigorifica second hand) pentru ca nu le mai sunt utile sau pentru ca au nevoie de bani.

Daca totusi ati hotarat sa faceti acest pas, analizati cu atentie lada frigorifica si stabiliti daca costul de repararea al acesteia, in caz ca are un mic defect, nu depaseste costul de cumparare a unei lazi noi. Unele defecte pot parea de suprafata pentru ca la o luna dupa cumparare, lada frigorifica second hand pe care ati achizitionat-o sa cedeze si sa va lase fara un spatiu de depozitare chiar in mijlocul concediului in Delta sau in camping.

Oferte de vanzare de lazi frigorifice second hand gasiti in numar mare pe Internet si chiar in magazinele de articole second hand.
 


Sondaje

Ce lada frigorifica ai?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com